radek-pol nováček
 Založen: 25.4.2009 Příspěvky: 11 Bydliště: Otrokovice nebo Brno
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 12:47 pm Předmět: Klokaní boty |
|
|
Tak jsem se po delší době odhodlal, že zhodnotím své další životní tažení a napíši takový záchytný bod.
Našel jsem nový sport a nový koníček. Přítelkyně šla o dům dál za jiným,tak jsem potřeboval okamžitě změnit životní styl a sám sebe aby jsem neměl nutkání si ubližovat kvůli ženě. Koupil jsem si skákací boty a jako rekreační běžec se pokouším pokořit i na těchto ,,prodloužení´´ dosahovat zase výkony hodné zdravého člověka ,,rádoby´´. Nic se nema přehánet ale odolejte když dokážete skákat 150cm vysoko a běžet tak rychle,že bruslař s 100mm koleckama ma co delat aby Vás dohnal. Druhá strana věci je, že plíce to neberou moc pozitivně hlasí se jako ucitel co opravuje cervenou tužkou pisemku zakovy s prumerem 4,0 ..... Krásný pocit krásné vyčerpání a mám z toho nohy které se začínají obkládat a mohutnět,což se o zbytku těla říci moc nedá,ale žebra ještě nejdou vidět a nejsem jak topení se žebrováním. Domlácený jsem,noha několikrát odhodila čéšku mimo jamku a já si nekolikrát políbil zem z vysky i 3 metru pri skocich. Dobrá rehabilitace ale ještě se musím vypořádat s krví,která mi brání nasadit plný výkon jako kdysi. Pneumotorax už byl ale stále věřím,že mám na to abych své hranice dokázal vyzdvyhnout o krůček nahoru. _________________ Polášek Radek |
|